Οδηγίες χρήσεως


  1  

Μηχανή Αναζήτησης

Σε κάθε σελίδα υπάρχει η “Μηχανή Αναζήτησης” και τα “Φίλτρα”. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να αναζητήσεις αυτό που θες είτε μέσω κατηγορία επαγγέλματος, είτε μέσω τοποθεσίας. Τα “Φίλτρα” προσθέτουν κι άλλες δυνατότητες αναζήτησης, όπως η επιλογή “Κατηγορίες” όπου μπορείς να αναζητήσεις σε υποκατηγορίες επαγγελμάτων. Η επιλογή “Διεύθυνση” και “Απόσταση” δίνει την επιλογή ακόμα πιο εξεζητημένης αναζήτησης.


  2  

Κατηγορίες

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κάποια κατηγορία από τον slider ή να ανατρέξεις κατευθείαν σε κάποια καταχώρηση “Προτεινόμενες επιχειρήσεις”.


  3  

Κουμπί Σύνδεσης

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα μας πατήστε το κουμπί “Σύνδεση” επάνω δεξιά τηε οθόνης. Μπορείτε να συνδεθείτε είτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (E-mail) και τον κωδικό που έχουμε παραλάβει είτε με το facebook, Αν πάλι είστε νέος χρήστης κάνετε κλικ στην “Δημιουργία λογαριασμού” και δημιουργήστε το “Προφίλ” σας. Στο “Προφίλ” θα βρείτε τα αποθηκευμένα “Αγαπημένα”.


  4  

Αγαπημένα

Η πλατφόρμα σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε προσθήκη στα “Αγαπημένα” ορισμένες επιχειρήσεις για να έχετε πιο άμεση πρόσβαση σε αυτές, χωρίς να χρειάζεται να τις αναζητήσετε ξανά.


  5  

Αγορά πακέτου

Μπορείτε να πατήσετε “Προσθήκη καταχώρησης” επάνω δεξιά της οθόνης, είτε να πατήσετε “Τιμοκατάλογος” στην αρχική οθόνη στο κάτω μέρος (footer). Θα μεταφερθείτε στην σελίδα προβολής των διαθέσιμων πακέτων και προσφορών και έπειτα μπορείτε να αγοράσετε όποιο επιθυμείτε επιλέγοντας το “Οικονομικό¨, ¨Business” και “Premium”.


  6  

Χρήσιμα

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για Τεχνικές ψαρέματος, Ψαρευτικό ημερολόγιο, Καλύτερες ημέρες – ώρες ψαρέματος, Καιρός – Σημάδια πρόγνωσης, Ναυτικοί χάρτες, Αναπαραγωγικοί μήνες ψαριών, Αρματωσιές, Δολώματα, Αλιεύματα, Κόμποι & δεσίματα, Η Θεωρία Solunar, Νομοθεσία, Ελληνικές Θάλασσες, Συνταγές θαλασσινών στο κάτω μέρος της οθόνης (footer), κάτω από την ενότητα “Χρήσιμα…” .

WordPress Ads