Φτιάξε το δικό σου ψαρευτικό ημερολόγιο

 

Τί είναι το ψαρευτικό ημερολόγιο;

Είναι η συστηματική καταγραφή της τεχνικής, των καιρικών φαινομένων, της θέσης της σελήνης και του ήλιου, της ημερολογιακής ημέρας, της ώρας και τέλος των αποτελεσμάτων ενός ψαρέματος.

Το ALL4FISHING.GR έφτιαξε ένα εργαλείο που ανταποκρίνεται στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο μέρος των καταγραφών αυτών. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ψαράδες "κρατούν" κάποιες σημειώσεις άλλες φορές αναλυτικές και άλλες όχι. Ακόμη και αυτοί που δεν κρατούν τεφτέρια, έχουν πάντα στο μυαλό τους περίπου ποιες εποχές πρέπει να ψαρέψουν περισσότερο, ποια είδη αλιευμάτων και που θα τα βρουν. Αυτά φυσικά δεν είναι τυχαίες επιλογές αλλά συνειδητές που προέρχονται από την πείρα και την συνεχή παρατήρηση.

 Το ψαρευτικό ημερολόγιο της ALL4FISHING.GR καταγράφει αναλυτικά τις παραμέτρους ενός ψαρέματος και τα αναπαράγει σε στατιστικά γραφήματα και πίνακες προκειμένου να είναι κατανοητά και στους πιο απλούς χρήστες.

Η ALL4FISHING.GR σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ. Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ALL4FISHING.GR.