Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό - Σύμβαση χορηγίας μεταξύ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. & ΣΙΜ Α.Ε.

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό - Σύμβαση χορηγίας μεταξύ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. & ΣΙΜ Α.Ε.

Σας ενημερώνουμε, με πολύ χαρά, ότι η εταιρεία ΣΙΜ Α.Ε . θα είναι ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό (Float Fishing) που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τον Ιούνιο του έτους 2014.
Η χορηγία αφορά τα εξής: Την μετακίνηση(προς και από Ανκόνα) όλων των μελών της Εθνικής αποστολής που θα αποτελείται από ένδεκα (11) αθλητές και πέντε (5) συνοδούς.
Η μετακίνηση θα γίνει ακτοπλοϊκώς και τα 16 συνολικά άτομα θα ταξιδέψουν με ιδιωτικά αυτοκίνητα (συνολικά πέντε (5) αυτοκίνητα ) !!!
Την μεταφορά του συνόλου του αλιευτικού εξοπλισμού των αθλητών με αυτοκίνητο της εταιρείας ΣΙΜ Α.Ε. Την πληρη ένδυση (αθλητική και επίσημη) όλων των μελών της Εθνικής αποστολής.
Την παροχή έκπτωσης 60% για την αγορά του αλιευτικού εξοπλισμού που θα χρειαστούν οι αθλητές.
Είναι η πρώτη φορά που μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως η ΣΙΜ Α.Ε. στηρίζει τόσο καθοριστικά μια Εθνική αποστολή και κυρίως τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό του έτους 2014.
Η σύμβαση χορηγίας υπεγράφη εκ μέρους της ΕΟΥΔΑ από τον Αν/τη Έφορο Αλιείας κ. Αντώνη Μιχαηλίδη και εκ μέρους της ΣΙΜ Α.Ε. από τον κ. Παναγιώτη Σημαιοφορίδη.
Είναι πολύ μεγάλη τιμή που ο κ. Σταύρος Σημαιοφορίδης θα ακολουθήσει προσωπικά την Εθνική αποστολή στην Ιταλία !!!!!!!!!!! Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας, αλλά κυρίως εκ μέρους των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΣΙΜ Α.Ε. και όλως ιδιαιτέρως τους κ.κ. Σταύρο και Παναγιώτη Σημαιοφορίδη.
Η βοήθεια της εταιρείας ΣΙΜ Α.Ε. μας γεμίζει χαρά και συγκίνηση !!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!