Φιλικός αγώνας αλιείας από την ακτή - Λούτσα 13/10/2013

Φιλικός αγώνας αλιείας από την ακτή - Λούτσα 13/10/2013

Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 12/13 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας αλιείας από την ακτή που διοργάνωσε ο ΤΡΙΤΩΝ F.C. με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Αλιείας της Περιφέρειας Αττικής, Π.Ε. Αν. Αττικής και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Ιωάννη Κατσάλη που εξέδοσε την άδεια τέλεσης αγώνα.
Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΤΡΙΤΩΝΑ κ. Γιώργο Κυριαζή, την Γραμματέα κα Σοφία Σιάτρα, αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου που κατάφεραν να διοργανώσουν άψογα τον αγώνα.
Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Κων/νο Κωτσόπουλο, ιδρυτή του ΤΡΙΤΩΝΑ για τις πολύτιμες συμβουλές του στο σεμινάριο που προηγήθηκε του αγώνα καθώς και τον Αν/τη Έφορο Αλιείας της ΕΟΥΔΑ κ. Αντώνη Μιχαηλίδη που ανέπτυξε το θέμα «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ» Θα ήταν παράλλειψη να μην αναφέρουμε την παρουσία του κ. Βασίλη Βασιλαρόπουλου ιδρυτή της διαδυκτιακής ομάδας ερασιτεχνών αλιέων paraktiopsarema.gr και ήταν μεγάλη χαρά για όλους να βρίσκεται κοντά μας.
Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 19 ομάδες και οφείλουμε να εκφράσσυμε την χαρά μας για την συμμετοχή ερασιτεχνών ομάδων που ήρθαν κοντά μας και ψαρέψαμε παρέα.