ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GOLDEN LEAGUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GOLDEN LEAGUE

Με πολύ χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι σύλλογοι AKAΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ και SPORT FISHING CLUB σε συνεργασία με το pararaktiopsarema.gr είναι ιδρυτικά μέλη ενός νέου θεσμού που ονομάζεται GOLDEN LEAGUE!!!
Το 1ο Golden League αποφασίστηκε ομόφωνα από τα ιδρυτικά μέλη να διοργανωθεί το έτος 2016 με διοργανωτή τον σύλλογο MED FISHING – Τυνησία
Κάθε χρόνο η διοργάνωση του Golden League θα πραγματοποιείται σε διαφορετική χώρα και σύμφωνα με την απόφαση όλων των εμπλεκομένων η οποία και θα λαμβάνεται στο τέλος κάθε ετήσιας διοργάνωσης είτε με συναπόφαση των εκπροσώπων είτε με κλήρωση αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας ενδιαφερόμενοι σύλλογοι.
Στο Golden League θα συμμετέχουν ακριβώς 100 (εκατό) αθλητές/ψαράδες ΜΟΝΟ, ανάλογα με την βαθμολογία τους. Θα συμμετέχουν δηλαδή οι 100 αθλητές με την καλύτερη βαθμολογία. Όσοι καταλαμβάνουν την 1η θέση κάθε τουρνουά θα έχουν δικαίωμα απ’ ευθείας συμμετοχής στο Golden League χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω συμμετοχή τους και σε δεύτερο κτλ τουρνουά. Οι αθλητές των διοργανωτών συλλόγων και εφ’ όσον με απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων τους θα αποτελούν επισήμως μέλη της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά της χώρας τους και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να αγωνιστούν σε αυτό έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε τουλάχιστον δύο (2) τουρνουά του εξωτερικού άρα στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η υποχρεωτική συμμετοχή στο τουρνουά της χώρας τους.

http://www.sport-fishing.gr/index.php?name=News&file=article&sid=432