Ο Ρόκκος στο Boat & Fishing!

Ο Ρόκκος στο Boat & Fishing!

Συνέντευξη με DVD διήμερου ψαρέματος έδωσε στο BOAT & FISHING ο αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, φιλοξενεί το περιοδικό Boat & Fishing σε ένα διήμερο ψάρεμα με το φουσκωτό σκάφος του στη Λήμνο, ψαρεύοντας με σύγχρονες τεχνικές όπως inchiku και tenya.

Στο DVD που συνοδεύει το περιοδικό Boat & Fishing υπάρχει βίντεο +35 λεπτών με τον ίδιο τον Στέλιο να παρουσιάζει τον τρόπο που ψαρεύει έχοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως άλλωστε φαίνεται και από το εξώφυλλο!
Στο ίδιο τεύχος δημοσιεύεται και η συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου, δίνοντας φως στην άλλη πλευρά του εαυτού του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Στέλιος, όπως λέει ο ίδιος, ψαρεύει αρκετές ημέρες την εβδομάδα όταν ο καιρός το επιτρέπει, ...εκτός από την Παρασκευή και το Σάββατο όπου τραγουδά μαζί με την Δέσποινα Βανδή στο ΘΕΑ Live, στην Παραλιακή.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:
- "Μου αρέσει να βρίσκομαι στο πέλαγος, η επαφή με τη θάλασσα με εξιτάρει. Γι΄ αυτό και κάποια στιγμή είχα ένα 12μετρο καΐκι, με το οποίο γύρισα τρεις φορές όλη την Ελλάδα."
- "...τα νυχτερινά μαγαζιά τότε λειτουργούσαν 6ήμερα - 7ήμερα και ο λόγος που "σάλταρα" το 2000 και τα παράτησα ήταν αυτός: δεν μπορούσα μακριά από την θάλασσα! 'Οτι και να συμβεί στη ζωή σου, αν σου πάρουν κάτι πολύ σημαντικό για σένα, δε μπορείς να συνεχίσεις."
- "Στη δουλειά μου τα "χόμπι" μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα! Μπορεί η οικογένειά μου να με χάνει όλη μέρα στο ψάρεμα, αλλά καμαρώνουν την αγάπη μου για τη θάλασσα."
- "Πήγα και Νότια Αφρική για τούνες και βαρέθηκα τη ζωή μου, παρότι πιάσαμε πολλά ψάρια. Το ίδιο με την Αυστραλία και τις Μαλβίδες, δε μου λένε κάτι. Ο πρωινός σπιτικός καφές, να δω τη θάλασσα από το σπίτι μου, να πάω στο σκάφος που έχω φτιάξει ακριβώς όπως το θέλω, αυτό είναι το ψάρεμα για μένα. Μια διαδικασία εντός και εκτός θάλασσας, ένας τρόπος ζωής!"