Αη Στρατής: Τα επίσημα αποτελέσματα από τον 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υποβρύχιας Αλιείας

Αη Στρατής: Τα επίσημα αποτελέσματα από τον 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υποβρύχιας Αλιείας

Το νησί του Αγίου Ευστράτιου φιλοξένησε το 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υποβρύχιας Αλιείας με σκάφη στην κατηγορία ατομικού.
Η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Ιουνίου με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από τους Ναυτικούς Ομίλους - μέλη της Ομοσπονδίας.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν έξι συνολικά αθλητές από κάθε Ναυτικό Όμιλο-μέλος της ομοσπονδίας.
Για την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, ως τράπεζες του αγώνα είχε οριστεί η θαλάσσια περιοχή από το ακρωτήριο Καλαμάκι έως το ακρωτήριο Δασκαλιό ενώ για τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης από το ακρωτήριο Δασκαλιό έως το ακρωτήριο Τρυπητή.
Η έναρξη και για τις δύο ημέρες του Πρωταθλήματος είχε οριστεί για τις 9.00 το πρωί και η λήξη στις 14.00 το μεσημέρι, αν και ο καιρός μόνο σύμμαχος δεν ήταν της όλης διοργάνωσης.

Ο αγώνας τελικά διεξήχθει μόνο την 1η μέρα στην εναλλακτική τράπεζα ενώ την 2η ημέρα δεν έγινε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Τα αποτελέσματα ήταν:

  1. Σιδέρης Ι. (100000 βαθμοί)
  2. Καββαδίας Γ. (92903 βαθμοί)
  3. Δεγαϊτας Ι. (91397 βαθμοί)

Αναλυτικότερα σε επόμενο άρθρο

- Περισσότερα: http://www.limnosfm100.gr/limnos/item/14232-ai-stratis-ta-episima-apotelesmata-apo-ton-45o-panellinio-protathlima-ypovryxias-alieias-photos.html#sthash.oxBfd77y.dpuf