Λαβράκι στο φούρνο

Λαβράκι στο φούρνο

Υλικά
3 φιλέτα από λαβράκι
3 φύλλα δάφνης
3 μεγάλες ροδέλες ντομάτας αποφλοιωμένες
3 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμονιού
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ταψάκι τα φιλέτα από λαβράκι. Από πάνω ένα φύλλο δάφνης και μια ροδέλα ντομάτας για κάθε φιλέτο. Ραντίζουμε με χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, ψήνουμε το ψάρι στο φούρνο περίπου ένα εικοσάλεπτό μέχρι να πάρει χρώμα.

WordPress Ads