Υλικά
600 γρ. μπακαλιαράκια
1 δέμα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σούπας φρυγανιά
1 ποτηράκι άσπρο ξηρό κρασί
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δενδρολίβανο
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σ’ ένα πυρίμαχο ταψί στρώνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τοποθετούμε τα μπακαλιαράκια, τα περιχύνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δενδρολίβανο. Πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και περιχύνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 25 περίπου λεπτά. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.