Ψαροκεφτέδες

Ψαροκεφτέδες

Υλικά
1 κιλό ανάμεικτα ψάρια (τόννο, κέφαλο, μπακαλιάρο, γαλέο) ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 αυγά 3 κουταλιές της σούπας φρυγανιά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμό λεμονιού 1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι ½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ψάρια σε αλατισμένο νερό. Τα ξεκοκαλίζουμε. Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε.
Αφήνουμε τη ζύμη για 2 ώρες στο ψυγείο να «ξεκουραστεί».
Πλάθουμε μικρούς ορθογώνιους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σημείωση: Μπορούμε να σερβίρουμε τους ψαροκεφτέδες με Πολίτικη σκορδαλιά από κουκουνάρι ή αμύγδαλα ή καρύδια.

WordPress Ads